sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Mag ik nog meelopen als ik van de basisschool af ben?

Antwoord:

Jazeker! De avond4daagse is bedoeld voor alle leeftijden. Dus iedereen die 4 dagen lang 5 kilometer of 7.5 kilometer kan lopen is van harte welkom.

Voor oud basisschoolleerlingen is het ook heel gezellig om met de groep nog een keer te lopen.

Even gezellig bijkletsen zo’n week!

 

Wat kost het om mee te doen?

Als je 4 avonden meeloopt voor een medaille zijn de kosten € 4,50. Zonder een medaille zijn de kosten € 2,50. Daarvoor krijg je een routeboekje met stempelkaart ,onderweg een versnapering en na afloop staat er limonade klaar voor alle lopers.

 

Waarom zijn er kosten aan verbonden om mee te lopen? Er zijn toch sponsors?

Antwoord:

Doordat er sponsors zijn kunnen we de kosten relatief laag houden. Maar mensen vergeten vaak wat er allemaal bij komt kijken in zo’n organisatie. Zo moet er ook betaald worden voor het routeboekje wat je mee krijgt en voor de medailles, de ijsjes, de vergunning, de bandjes die komen spelen aan de route.

Verder wordt al het werk gedaan door zo’n 50 vrijwilligers in die week. Al het geld wat binnenkomt wordt dus ook besteed aan de wandelaars van de Avond4daagse.

 

Ik kan maar 3 avonden lopen in plaats van 4, krijg ik evengoed mijn medaille?

Antwoord:

Dat is geen enkel probleem. In het routeboekje staan alle routes, die ene die je door omstandigheden niet hebt gelopen kan je rustig op een ander tijdstip nog eens nawandelen. Zo heb je de medaille toch echt verdiend!

 

En als ik maar 1 of 2 avonden kan lopen?

Omdat veel mensen al andere verplichtingen hebben kan er vanaf 2018 ook een dagkaart gekocht worden bij de start voor € 1,-. Dus al wil je maar één avondje meelopen dan kan dat ook.

 

Waarom mag ik niet vóór 18.00 uur starten?

Antwoord:

Iedere dag komen alle vrijwilligers die verkeersregelaar en stempelpost zijn in actie voor de Avond4daagse. Vaak zijn dat mensen die eerder uit hun werk moeten komen om op tijd te zijn. Vanaf 18.00 uur kunnen we dus pas garanderen dat alle posten bezet zijn, dus voor ieders veiligheid (die ook met een vergunning netjes geregeld is) kunnen we niemand eerder weg laten gaan.

Natuurlijk snappen we dat het wel eens lastig is, zeker met kleine kinderen of deelnemers die nog andere afspraken hebben, maar de veiligheid is wel onze verantwoording dus hopen we dat iedereen daar begrip voor heeft.

 

Waar en wanneer kan ik me inschrijven?

Antwoord:

Alle inschrijvingen lopen dit jaar via de bieb. De scholen verstrekken wel inschrijfformulieren om groepjes te maken, maar de afhandeling loopt nu niet meer via de school. Basisschoolleerlingen lopen dus nog wel met begeleiding!

Dus iedereen is van harte welkom in de Bieb/Streekpunt  Streekweg 220 in Hoogkarspel

  • Donderdag     9 mei tussen 18.30-20.00 uur  
  • Zaterdag      11 mei tussen 11.00-13.00 uur
  • Woensdag   15 mei tussen 14.00 en 16.00 uur
  • Maandag      20 mei tussen 18.30-20.00 uur

 

Hoe werkt het op de ijsbaan?

Antwoord:

Er staat een marktkraam op de ijsbaan waar iedereen zich moet melden. Hierop lever je iedere dag je startkaartje in met het juiste nummer (dus dag 1 nummer 1, dag 2 nummer 2 etc.). De eerste dag krijg je daar ook het routeboekje met stempelkaart. Iedere andere dag krijg je daar ook de 1e stempel. Op de laatste dag houd je dan nog één kaartje over, hiermee kan je je medaille ophalen.

 

Heb je zelf ook een vraag: mail die dan aan info@avondvierdaagse-hoogkarspel.nl  Het antwoord vind je dan ook terug op facebook!